Over ons

Wie wij zijn

Medisch Drone Transport: een initiatief van PBrunner  

PBrunner

Al ruim 30 jaar verzorgd PBrunner het medische transport per bestelbus voor onder andere de Friese ziekenhuizen, laboratorium, apotheken, huisartsen en andere zorgverleners.

Met medisch drone transport gaat PBrunner nog een stap verder.Door inzet van de drones gaan we de routes verkorten en daarmee gaan we onze klanten nog sneller en efficiënter van dienst te zijn.

Denk hierbij aan vaste vliegroutes tussen de verschillende ziekenhuizen en laboratorium, en vaste routes van het vaste land naar de Waddeneilanden.

Drone Delivery Services

Drone Delivery Services is een startup die gelooft in een duurzame samenleving waarin we het luchtruim gepast inzetten voor snelle, betrouwbare en veilige levering van essentiële producten voor iedereen. Fast, Safe and Smart verzorgen wij onbemand logistieke diensten door de lucht.

De nut en noodzaak van onbemande logistiek door de lucht komt steeds meer in beeld. Vervoer over het water naar de Waddeneilanden wordt lastig, streekziekenhuizen bleken tijdens de corona jaren te weinig testcapaciteit te hebben, een gebrek aan arbeidskrachten op verschillende fronten, een veranderend klimaat en groeiende behoefte aan snel en flexibel transport geven Drone Delivery Services bestaansrecht.

Partners